Meiän poppoo

Meidän pieneen perheeseen kuuluu:

mie, Nanja, oon jo 26 27-28 29-vuotias ja alunperin Rovaniemeltä ja valmistuin v. 2015 Oulun seudun ammattiopistosta maatalousyrittäjäksi. 2015 aloitin iopiskelut Jedun Haapajärven yksikössä merkonomiksi. Mie tykkään elokuvista, ruoasta, kauniista taloista ja tavaroista ja käsitöistä.


Elämäni valo on kaunis ja kaikinpuolin ihana vaimokkeeni Minttu. Minttu on minun sielunkumppani ja en olis parempaa ihmistä elämääni voinut toivoa. Minttu opiskeli myös Oulun seudun ammattiopistossa ja valmistui eläintenhoitajaksi, mutta lähti jatko-opiskelemaan ja työskentelee nykyään seminologina. Mintun kautta syttyi minuunkin kipinä omien lehmien kasvattamisesta. Minttu pitää kaikista eläimistä, herkuista ja tietenki minusta ^^



Meiän pieni perhe ei olis täydellinen ilman muutamia pieniä karvakavereita.

Ekana meille muutti kaks venäläistä kääpiöhamsteria, Hippu ja Hillevi. Hiiripallerot tykkää nukkua, syödä ja juosta juoksupyörässä hikipäässä.

Valitettavasti Hippu kuoli talvella 2014. Hillevi sai kaveriksi kaksi uutta palleroa, Hiliman ja Hilikan. Hilima kuoli yllättäen n. puolivuotiaana synnynnäiseen vikaan, joten dunaa asuttavat nyt siis vain supermummo-Hillevi ja Hilikka. Hillevi kuoli vuonna 2016 ja Hilikka asuttaa dunaa nyt yksin.


Ja eräänä elokuisena päivänä 2013 me hypättiin Mintun kans autoon ja otimma suunnan kohti Iisalmea ja kun sieltä lähdettiin takaisin Ylivieskaan, niin Minttusen sylissä matkusti pieni parson jack russelin ja saksanmetsästysterrierin sekoituspentu, joka sai nimekseen Peppi.  Siihen on latautunut kaikkien lähikuntien koirien energiat, joten ihan heti ei tämä touhkale väsähdä.


Peppi kesällä 2013

Peppiskä kesällä 2015
Kesällä 2015 meille muutti pieni ja piskuinen Myy! Myy on skotlanninterrierin ja parson russelin sekoitus, eli vähintäänkin yhtä energinen tapaus kuin Peppiskä. Myy on paljon herkempi kuin Peppi, mutta keskenään ne on ihan parhaita kavereita.


Myy ei kanna esikuvansa nimeä kovin hyvin, sillä Myy on kovin herkkä sielu ja aina muka ihan parka. Myy saikin lempinimekseen Winky, kun se näytti ihan kotitontulta.


Ja uusimpana jäsenenä meidän perheeseen liittyi kesällä 2016 kisu. Koska haluttiin jatkaa voimakkaiden naishahmojen nimilinjaa, kisu sai nimekseen Justiina, eli kuten Minttu häntä kutsuu -Purrrstiina. Justiina muutti meille hiirikissaksi ja onkin ihan pienestä asti kantanut oikein reippaasti isoja ja pieniä päästäisiä kuistille meidän nähtäväksi. Oikein puriseva ja ihana kapistus tämä kisu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

''Happamia'', sanoi kettu!